Ko dobiš napačno barvo postelje

 

Poznate pregovor “VSE JE TOČNO TAKO, KOT MORA BITI”? Sama si ga večkrat ponovim, ko gre kaj narobe.

In je šlo… pri naročeni zakonski postelji. Že od začetka prenove naše hiše sva imela končno podobo v glavi. In ena izmed najbolj dodelanih je bila spalnica. Zamislila sva si imitacijo betonske stene pri vzglavju postelje, temno sivo posteljo iz blaga in črne detajle pri opremi same spalnice. Naročila sva črna viseča svetila, ki so zapakirana čakala v spalnici. Skoraj sem imela že izbrano modro posteljnino.

Naročena postelja je prišla v roku. Dva sta jo komaj prinesla v nadstropje. Odstranjevati sva začela embalažo in šok: postelja je bež! Oziroma bež siva. V tistem trenutku se z možem spogledava in on reče: “VSE JE TOČNO TAKO KOT MORA BITI”. Lahko bi težila dobavitelju, lahko bi zahtevala, da pripeljejo novo (pustimo dejstvo, da bi morala spet čakati 2 meseca). Mogoče bi v kakšnem drugem trenutku to tudi naredila. Tokrat nisva. Pa naj bo bež. 🙂 Mogoče sva se v vsem tem času načrtovanja našega doma, na začetku določenih detajlov, tudi že malo naveličala. Tudi betonske stene v spalnici. Ker sva jih videla že milijon, zdaj je sploh moderen vidni beton. Veliko ljudi, ki trenutno dela ali prenavlja stanovanje/ hišo, ima vsaj eno steno v imitaciji betona. Ne rečem, še vedno mi je všeč, tudi jaz jo uporabim za kakšno stranko, če se sklada z njenim stilom. Ampak midva je pač ne bova imela.

Imela pa bova (oz. že imava) zeleno steno. In očitno bež posteljo. 🙂 Pa moram priznati, da mi je bolj všeč, kot začetna ideja. Pa vam?

Za poklic notranje opremljevalke sem se odločila, ker verjamem v moč prostora.

Ste se odločili, da me kontaktirate, pa ste vseeno preleni, da bi pogledali pod zavihek KONTAKT?

 

Naj vam olajšam:

Petra Kralj, dipl. dizajnerka

041/944-274

info@pkinpika.si


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja